Lacoste Pour Femme parfémovaná voda 90 ml
Dámský parfém - Parfém (EDP) - Lacoste - parfémovaná voda - dámské - 90 ml Lacoste Pour Femme - parfémová voda s rozprašovačem (Bez celofánu) 90 ml. Lacoste pour Femme byl vytvořen pro ženu, která má v sobě ryzí přitažlivost a půvab; pro ženu, která má... více »
od 979 Kč
- Pozitivní (261) |
- Kritické (12) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Pro mne naprosto dokonalá, čistá, decetní vůně
- NIC proti nemám
Elegance sama, určitě si jí opět pořídím, je to pro mne"hlavní" parfém dne.
| Rozstřik parfému: | Optimální, stačí aplikovat jednou |
| Výdrž vůně: | Celý den |
| Používám většinou: | Parfémy střídám |
- vůně vybraná na základě složení
- přečtení recenzí mě jen utvrdilo v objednávce
hledala jsem vůni s určitým složením, tato se mi zdála vhodná.
Je opravdu taková, jakou jsem si ji představovala, voní krásně,
doporučuji spíše na jaro a ženám, které mají rády lehké spíše sportovní vůně. Mě nezklamala. Kladně hodnotím, že dlouho vydrží (na mně). :-))
| Rozstřik parfému: | Optimální, stačí aplikovat jednou |
| Výdrž vůně: | Celý den |
| Používám většinou: | Parfémy střídám |
- Velmi čistá a zajímavá vůně, vhodná na jarní a letní období. Není příliš výrazná, takže nemůže rušit nikoho v blízkosti.
- Výdrž této vůně není na mém těle dlouhá. Možná jsme s touto vůní auž natolik splynula, že po chvilce dámskou vůni Lacoste necítím.
Na letní období velmi doporučuji. Kdyby bylo více výrobků této řady, určitě bych je také nakupovala.
| Rozstřik parfému: | Dávka parfému je zbytečně velká |
| Výdrž vůně: | Ani ne pár hodin |
| Používám většinou: | Jednu značku parfému |
- čistá
- elegantní
- nevtíravá
- dlouho vydrží
Dlouho jsem si tento parfém přála, nakonec ho mám :-) a nezklamal mě. Je pravda, že nejdříve jsem si obstarala vzorečky a tak jsem věděla, co mám očekávat. Vůně vydrží poměrně dlouho, reakce okolí jsou velmi příznivé a i já ji na sobě vnímám.
- Ano
- Ne
Nádherná vůně kterou používam ,ted mám asi třetí ,sama nevím jak jsem k ní přišla asi mi jí nabídla dcera nebo mi ji dala přičichnout k testeru.Nikdy jsem tak krásnou vůni neměla,mně velice vyhovuje a díky vám jsem si mohla přečist její složení .V drogerii mi bylo řečeno že informace o složení nedostávají že je to tajemství vůně.Což mně velice vždy zklamalo.
- Příjemná, decentní vůně pro dámy nad 20 let. Vůnní jsem nadšena a manžel taky. Kamarádky se ptají, čím tak krásně voním.
Příjemná, jemná nevtíravá vůně.
Na těle nevydrží moc dlouho. Chce to více krát za den se navonět.
Ano doporučuji.
Perfektní vůně za prfektní cenu !
Příště si budu dávat pozor na správně uvedenou adresu odesílatele.
vlastina.hlavackova@seznam.cz
Přidáno: 8. prosince 2011
(Upraveno 8. prosince 2011)
Zakoupeno v Elnino.cz