Lanvin Eclat D´Arpege parfémovaná voda 100 ml Tester
Dámský parfém - Parfém (EDP) - Lanvin - parfémovaná voda - dámské - 100 ml - Tester Eclat D´Arpege - parfémová voda s rozprašovačem (TESTER) 100 ml. Eclat D´Arpege je vůní ženskosti, ženskost je vyjádřením lásky a vášně. Ženskost je podpisem značky Lanvin. Vůně... více »
od 545 Kč
- Pozitivní (348) |
- Kritické (22) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Rychlé jednání a dobrá komunikace.
- Vyhovuje mi jeho vůně.
Krásná vůně,která mi vyhovuje.
Parfém.vodu mám již po několikáté a stále mi vyhovuje.
Nedokážu si představit,že odejdu z domova bez použití této parfémové vody.
Určitě doporučuji tento produkt ostatním zákaznicím.
| Výdrž vůně: | Celý den |
| Používám většinou: | Jednu značku parfému |
- Perfektní, nádherná, jedinečná vůně
- méně vydrží
Koupila jsem si ho už podruhé, jsem nadšená, jemná úžasná jedinečná vůně
| Rozstřik parfému: | Velmi malý, je potřeba aplikovat vícekrát |
| Používám většinou: | Parfémy střídám |
- svěží vůně, vhodná na letní období, velmi příjemná
- moc dlouho nevydrží
Parfém jsem si vybrala, protože jsem chtěla nějakou lehčí vůni. Dle recenzí a doporučení známých jsem si vybrala Lanvin. Nelituji, vůně se mi líbí, jen je trochu nevýhoda, že moc dlouho nevydrží. Ale nosím ho s sebou a když se párkrát za den oživí, krásně voním celý den.
- příjemná, svěží vůně
- ideální na léto
- není moc citrusová, spíše květinová
- malá výdrž
Pro tuto vůni jsem se rozhodla pro její složení. Vůní opravdu krásně, je příjemně svěží, ne agresivní, ani příliš jemná. Bohužel brzo přestane ztrácí intenzitu.
| Rozstřik parfému: | Velmi malý, je potřeba aplikovat vícekrát |
- příjemná nevtíravá vůně
- dobrá volba pro příznivce květinových lehkých vůní
- pro neomezenou věkovou kategorii
- vydrží dlouhou dobu
- elegantní
- jednoduchý design nepůsobící "přplácaně"
- nemám, co bych vytkla
Tento parfém používám už tři roky a nehodlám ho měnit. Plně si mě podmanila. Vůně je přirozená a uvolňuje se dlouhou dobu. Obdržela jsem již několik pozitivních reakcí na něj od lidí v okolí. Samozřejmě nebude sedět ženám, které preferují těžkou, sladkou nebo dřevitou vůni, ale určitě zaujme ženy, co mají rády svěží nebo květinové vůně. Je vhodná zvláště na denní nošení, ale díky své neutrálnosti a eleganci si jej beru občas i na večerní toulky a posezení s přáteli.
| Výdrž vůně: | Celý den |
| Používám většinou: | Parfémy střídám |
- lehká, nevtíravá vůně, která dlouho vydrží.
- špatná skladnost v kabelce kvůli kulatému tvaru flakonku
je to parfém, na který z hlediska finančního má snad každá žena. doporučila bych těm, které mají rády lehké, květinové vůně, které dlouho vydrrží. není nic, na co bych si dávala pozor, jen snad to, že budu kupovat testery. nepotřebuji obal,ani uzávěr.
- moc hezky voní
- hodně lidí tento parfém chválí tak jsem ho chtěla vyzkoušet a opravdu moc krásně voní
Tento parfém používá moje kamarádka a moc mi voněl tak jsem si ho taky objednala a jsem velice spokojená.Lidé v mém okolí se mě ptají jaký parfém používám, že krásně voní.Je to moc příjemné.Rozhodně bych tento produkt doporučila,vůně je svěží a čistá.Flakonka je také fajn.
- dlouhotrvající podmanivá vůně
- upoutává nejen muže, ale i ženy
- používám ji již několik let a stále se neomrzela
- jediná nevýhoda je tvar flakonu, je nádherný, ale vhodný jen do velkých kabelek :-)
lehká, ale dlouhotrvající vůně - doporučuji, jednou vyzkoušíte a určitě se k ní budete vracet
- + příjemná, nevtíravá, veselá jarní vůně
- + cena
- - slabší výdrž parfémované vody
+ příjemná, nevtíravá, veselá jarní vůně
+ cena
- slabší výdrž parfémované vody
Pokud si znovu budu vybírat parfém na jaro bude to spíš už ozkoušená Chloe (parfémová voda) a to hlavně kvůli výdrži.