Lattafa Oud Mood parfémovaná voda unisex 100 ml

Seřadit:

Nejlevnější nabídky (15)

Skladem • 1 varianta49 Kč97 % • 30 227 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 variantaProdloužená záruka30 Kč98 % • 27 320 recenzíShop roku '23 - FinalistaDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 variantaProdloužená záruka30 Kč98 % • 75 646 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč97 % • 6 643 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby59 Kč97 % • 5 127 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta59 Kč95 % • 268 607 recenzíShop roku '23 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby59 Kč96 % • 46 735 recenzíDalší informace
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby59 Kč98 % • 26 595 recenzíDalší informace
Do obchodu
Skladem • 1 varianta59 Kč98 % • 19 916 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Skladem • 1 variantaDoplňkové služby79 Kč90 % • 465 recenzíDalší informace
Skladem • 1 varianta49 Kč97 % • 279 361 recenzíShop roku '23 - VítězDalší informace
Skladem • 1 varianta69 Kč98 % • 182 recenzíDalší informace

Spojené Arabské Emiráty

Recenze

Ověřený zákazník Jan T.

Nedoporučuje produkt

• Pokud to někomu voní, výdrž a projekci má parfém pořádnou, to se mu musí nechat.
    • Něco strašného
    • Je to cítit jak Pitralon z roku 1970, smíchaný s nějakou pekelně levnou kolínskou.
    • Nedá se toho zbavit
    • Voní to asi jako strýček Komárek ze Samoty u Lesa

Produkt jsem dostal od E-shopu jako dárek zdarma, ale stejnak: Tenhle parfém by měla OSN zařadit mezi bojové látky a celosvětově ho zakázat vyrábět. Každého, kdo se tím navoní a jde mezi lidi, bychom v zájmu lidstva měli vyšetřovat za terorismus. To je tak tak něco šíleně pekelnýho, že se to ani nedá popsat. Tisíc lidí, tisíc chutí, vím. Ale tohle je první parfém v životě, ze kterého mi bylo fyzicky zle.

Ověřený zákazník Václav Schánělec

• Vydrž

Ověřený zákazník Irena

Doporučuje produkt

Dárek pro mě:), opravdu úžasná vůně, ráda doporučuji, ale každému může vonět něco jiného, za mě rozhodně ano, mám ráda takový typ vůně, děkuji Irena:)

Parametry produktu

2016
Země původu
Spojené Arabské Emiráty

Popis produktu

Oud Mood je orientální vůně s květinovými, dřevitými a kořenitými tóny. Tato vůně se vyznačuje příjemnou sladkostí. V hlavě vůně se mísí růže, pepř a šafrán. Oud, karamel, pačuli a květinové tóny zní v srdci a jsou nahrazeny pryskyřicí, ambrou, dřevitými tóny, pižmem a kadidlem v základu.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Do obchodu

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

• Vydrž

Ověřený zákazník Irena

Ověřený zákazník Lisa

Doporučuje produkt

Kdo má rád orientální vůně si jí zamiluje

Doporučuje produkt

The perfume are nice and I got my order in time

, zakoupeno v Profi-parfémy.cz

Doporučuje produkt

Sladká, s jemným oudem, až gurmánská.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit: