Poradna Christian Dior Poison toaletní voda dámská 50 ml

Autor: | Vloženo: 15.05.2013 000 08:30 | Témata: Poradna Christian Dior Poison toaletní voda dámská 50 ml

Jaký je rozdíl mezi edt a edp? Proč je někde flakon temně zelený a někde fialovy?

Dobrý den! V parfumerce mne slečna stříkla,úplně s prvním klasickým poisonem,byl temně fialový,ale nevím,zda se jednalo o edp či edt? Na netu jsem však našla i temně zelenou variantu,ale je zde stále stejný název,prosím o radu,chtěla bych si jej objednat,ale nevím,zda objednám přímo ten,co jsem chtěla! Děkuji

  • 15. května 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den Nikol,

    Dior Poison již za dobu své existence prošel několika změnami. Ať už to byla změna flakónu, barvy flakónu a obalu, či změna vůně. Samotná vůně se nyní vyrábí ve verzi EdT, tedy Eau De Toilette. Pokud Vás slečna v obchodě nastříkla z flakónu viz. obrázek na http://www.cosmo.cz/DIOP702.html , pak Vás nastříkla současnou verzí. Temně zelená varianta se již nevyrábí. V případě, že máte zájem o současnou verzi, můžete nás kdykoli kontaktovat na [email protected], čí na bezplatné lince 800502502.
    Rozdíl mezi EdT a EdP je ten, že toaletní voda (Eau de Toilette, EdT) - obsahuje 4 až 8 % vonné parfémové kompozice v cca 80% lihu. Parfémová voda (Eau de Parfum, EdP) - obsahuje 8 až 15 % vonné parfémové kompozice v cca 85-90% lihu.

    Vaše WWW.COSMO.CZ.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (15)
    • Ne (1)
    • Nikol

      15. května 2013 - Nikol

      Moc Vám děkuji za odpověd


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.