Poradna Nina Ricci L'Air du Temps toaletní voda dámská 100 ml tester

Autor: | Vloženo: 19.10.2016 000 23:13 | Témata: Poradna Nina Ricci L'Air du Temps toaletní voda dámská 100 ml tester

Jedná se o původní vůni?

Ráda bych věděla,jak je to s touto vůní.V hodnoceních spoustu žen píše,že se jedná o vůni,kterou používají už leta.20,30,dokonce i 40 let,ale v popisu se udává uvedení na trh v roce 2007....Takže jedná se o tu původní,origo vůni,nebo už je to něco jiného????

  • 26. října 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den, paní Aleno. Nina Ricci L'Air du Temps byla opravdu uvedena po druhé světové válce již v roce 1948. Její jemné tóny proto symbolizují vytoužený mír a svobodu. Něžně se linou vzduchem jako volně letící bílé holubice, které vůni provází na obalu a víčku flakonku. Za vznikem tohoto dámského parfému stojí parfumér Francis Fabron. V úvodních akordech dominuje broskev, karafiát, neroli, bergamot a růže, které přecházejí do srdce rozmarýnu, gardénie, fialky, orchideje, hřebíčku, kořene kosatce, jasmínu a ylang ylang. Základ tvoří koření, kosatec, jantar, santalové dřevo, mošus, lišejník dubový, vetiver a cedr. Ve spolupráci se švýcarským producentem vonných esencí Givaudan vydala značka v roce 2007 limitovanou edici L'Eau du Temps. Navazuje na klasickou L'Air du Temps pozměněnou o modernější nuance pomeranče, koriandru, černého rybízu, mandarinky, chilli papričky a bergamotu v hlavě, karafiátu, tuberózy, gardénie, jasmínu a ylang ylang v srdci a jantaru, mošusu a dřevěnými tóny v základu.

    Krásný den plný voňavých zážitků Vám přeje

    Váš tým parfemy-levne.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.